Formulare de comandă
Pentru asistența dumneavoastră la distanță:
Manual de utilizare (Formulare)
Variante demo
Regulament
Regulament privind actele de studii și documentele școlare în învățământul preuniversitar
Completarea actelor de studii se poate face prin scriere la calculator, prin dactilografiere sau de mână, cu tuș sau cerneală, fără spații libere.
- Art. 6 (8)

Întrebări frecvente

Dați click pe întrebare pentru a vizualiza sau pentru a ascunde răspunsul.
Dacă mai aveți folderul C:/Forms de dinaintea schimbării calculatorului/sistemului de operare, procedați astfel:
  1. Copiați folderul respectiv pe noul calculator (tot în C:/Forms). Nu instalați niciun kit, doar copiați folderul.
  2. Descărcați și instalați bibliotecile aplicației (biblioteci.exe) de pe pagina de actualizări
  3. Porniți aplicația (C:/Forms/formulare.exe) și verificați funcționarea.

Dacă nu mai aveți folderul C:/Forms de pe calculatorul respectiv, descărcați și instalați kitul DEMO de pe pagina DEMO. Copiați în folderul C:/Forms fișierul de configurare (trimis prin e-mail), apoi instalați actualizarea la versiunea curentă de pe pagina actualizări.
  1. Asigurați-vă că ați realizat inițializarea imprimantei: Utilitare – Setare imprimantă și asigurați-vă că valorile introduse în cele 4 câmpuri corespund cu cele măsurate de dvs. (cu precizie de zecimi de milimetru). Este un pas extrem de important și de multe ori este ignorat. Detalii aveți și în manual (pag. 8-9).
  2. Tipăriți întâi o foaie de test (o coală A4 obișnuită) și suprapuneți-o peste un exemplar de diplomă (un tipizat primit de la minister).
  3. Dacă se impune, din secțiunea Poziționare text deplasați textul pentru a se încadra. Recomandarea e să luați ca reper câmpurile C.N.P. și/sau C.I.F. (dacă acestea sunt poziționate corect, tot textul trebuie să se încadreze bine).
  4. Unele nume/discipline/calificări etc. presupun un text mai lung. Dacă e necesar, redimensionați fontul din secțiunea Fonturi.
Tastatura Romanian Legacy este singura cu care se pot introduce caracterele cu diacritice în aplicație. Așadar folosiți Romanian Legacy, nu Romanian Standard. Funcționează inclusiv în Windows 10.
Setați limba română pentru aplicații non-Unicode:
Dacă aveți Windows XP, modificați în Control Panel – Regional Settings – Formats să fie România, nu o altă țară.
Dacă aveți Windows 7 sau Windows 8, modificați în Control Panel – Clock, Language, and Region – Change location (Administrative) să fie România, nu o altă țară.
Dacă aveți Windows 10, modificați în Settings – Time and Language – Additional date, time ... – Region – Change date ... – Administrative să fie România, nu o altă țară.
Ați omis să introduceți și datele pentru cotor!
În modulul Date generale – Meserii/Specializări/Calificări se introduce acea informație. Trebuie să introduceți datele atât pentru diplomă, cât și pentru cotor. Nu uitați să înscrieți informațiile și pentru cotor!
© 2005-2018 DELCOSOFT S.R.L.